a csapat


munkatársaink


hanka_noraHanka Nóra

Projektvezető
művészettörténész

Hanka Nóra az ELTE bölcsészkarán szerzett művészettörténet szakirányos BA és MA diplomát, majd ösztöndíjasként a hollandiai Leiden University hallgatója volt. Kereskedelmi és önkormányzati galériákban szerzett szakmai tapasztalatot. 2013 óta a Pepper Art Projects munkatársa, kiállítások, szakmai előadások szervezésében valamint múzeumpedagógiai programok létrehozásában vesz részt.

A Bors Művészeti Alapítvány kuratóriumának tagjai


Szabó Zoltán

Mérnök-közgazdász, gyűjtő

Kutató intézetben, gyárban, fejlesztő intézetben és számtalan pénzintézetnél foglalkozott informatikával, projektvezetéssel. Egyetemi évei óta érdeklődik a sokszorosított grafika és fotográfia iránt. Gyűjtői tevékenysége is ezekre a területekre irányul. Szoros kapcsolatokat tart fenn kortárs magyar művészekkel és galériákkal. Elkötelezett támogatója a fiatal tehetséges művészeknek.

Sinkó István

Tanár, képzőművész, művészeti író

Harmincnégy évig általános iskolai rajztanárként dolgozott, jelenleg 8 éve a Képoző-és Iparművészeti Szakközépiskola festő szakának vezetője. Az ELTE-PPK múzeumpedagógiai szakán kortárs művészeti és múzeumpedagógiai elméletet és gyakorlatot oktat. Képzőművészként 1978 óta jelen van a művészeti közéletben eddig 387 önálló kiállítása volt itthon és külföldön (pl. USA, Kanada,Belgium). Részt vesz hazai és nemzetközi csoportos tárlatokon. Művei számos magyar és nemzetközi köz- és magángyűjteményben megtalálhatóak. Művészeti íróként 25 éve jegyez műkritikai írásokat többek között az Új Művészet, Műértő, ÉS, Balkon, Credo és más folyóiratokban. 1997-ben megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend kiskeresztjét.

kurátoraink


Berczellyné Szilágyi Réka_11-11-09Berczellyné Szilágyi Réka

művészettörténész

Virág Ágnes, kurátor_11-11-09Virág Ágnes

művészettörténész

Váraljai Anna, kurátor_12-10-10Váraljai Anna

művészettörténész

Révész Emese, kurátor_13-04-10Révész Emese

művészettörténész, MKE tanár

Sinkó István, kurátor_11-04-21Sinkó István

képzőművész, művészeti író, pedagógus

Filp CsabaFilp Csaba

képzőművész, MKE tanársegéd